Britt Dahné har skickat in bilder från en utställning på Gotland sommaren 2011. De kallade sin utställning Lite mer Krona och Krans, inspirerade av bröllop, hantverk och Hemslöjdens riksomtäckande utställningen Krona och Krans.

Broderiakademins lokalgrupp på Gotland, som håller till i Slöjdsalen på en gammal skola som blivit ett livfullt entreprenörskapskollektiv, skapade ett 40-tal kronor och kransar, en del lite seriösare än andra, helt beroende på hur modig bruden är…

Det kom över tvåhundra personer till vernisaget med catwalk (bröllopsfölje med musik, pompa och ståt) där det serverades kaffe med bröllopstårta.

Inskickat av: Britt Dahné

Foto: Elin Dahné-Branting

4 reaktioner till “Gotland: Lite mer Krona och Krans

 1. Hej svejs i broderivärlden!

  Tack för att vi fick se så många bilder från detta evenemang! Jag kan inte nog poängtera hur värdefullt jag tycker det är att vi alla delar med oss av våra broderiupplevelser, våra idéer, tankar och resultat i detta medium.
  Jag är nog inte ensam om att bli glad och inspirerad av sådant.All utveckling och tillväxt behöver näring. Även det minsta bidrag kan få betydelse för någon där ute i broderiets cybervärld.

  Gunilla

  Gilla

 2. Tack för fina bilder så här i höstrusket!!! Härligt att se och att det se att snart är sommaren här igen, bara 6-7 veckor till så vänder det och blir ljusare igen!!!

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.