Vågspel

Vågspel, broderad av Anna Gripe, Nacka.

– Jag utgick från ett tyg som jag tryckt och målat på en workshop med BRAK för några år sedan. Jag sydde bilden som avkoppling under en stressig period och sökte mig fram med olika stygn vartefter. Bilden är 31 cm hög och 32,5 cm bred.

Fukushima - broderi av Ingalill Jiborg

Broderat av Ingalill Jiborg, Jönköping. FUKUSHIMA 1/3 2011 kl 09.00: Jordbävning – Flodvåg -Katastrof. 8 000 döda, 12 700 saknas, 367 000 evakuerade. Mitt broderi får tas som ett inlägg i kärnkraftsdebatten.

9 reaktioner till “Nytt broderi i galleriet 2012

 1. Inga-Lill
  Dina stygn i debatten är tänkvärda. Vad är det vi människor håller på med? Är det värt priset, undrar man. Alla borde se ditt broderi! Det är aktuellt, så länge som vi har kärnkraften i bruk.
  —- Stygnhälsningar Åsa Nero – – –

  Gilla

 2. Tack för de härliga kommentarerna och Åsa mång ser ju mitt broderi på vår utställning som nu pågår på Tändsticksmuseet i Jönköping. Jag hoppas ju att många av våra broderivänner i BRAK kommer och tittar.

  Gilla

 3. Skulle gärna se utställningen, men det är ju inte nästgårds. Eva A berättade om den succe ni gör, över 400 på vernissaget och 3 workshops varje vecka. Fantastiskt och forsatt lycka till. Skicka gärna in mer bilder.

  Gilla

 4. Jag kan bara hålla med Pia, när Eva berätta om hur många som kom till vernisaget (då golvet nästan vek sig…)så blir man så glad så glad…

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.