Vid årsmötet i Örebro kom frågan till styrelsen om möjligheten att ordna en resa i BRAK:s regi. Resor är ju fantastiska tillfällen till möten och inspiration så vid styrelsemötet den 20 januar i diskuterade vi frågan.

Tyvärr kom vi fram till att det varken finns tid eller möjlighet under de närmaste åren. Det är så fullt upp med annat inför vårt kommande jubileum och annat. Finns det däremot någon alert lokalgrupp som vill ta initiativ till en resa så vore det väldigt trevligt. Vi ställer gärna upp med utrymme på hemsidan och i tidningen.

Styrelsen
genom Inga-Lill Persson

PS: Resan till Frankrike för att se Bayeuxtapeten för några år sedan anordnades av Stensjöns Buss AB i samarbete med engagerade BRAK-medlemmar.

3 reaktioner till “Arrangera en broderiresa

  1. Broderiresa i all sin ära, men nog var det lite tråkigt att guldbroderiresan till Agra i november 2011 så var vi bara 10 stycken åkande och fyra av oss var brakmedlemmar.Vilken intressant resa det var med att få lära sig guildbroderi och pula med det i en hel vecka.

    Gilla

  2. Jag skulle gärna åka med på guldbroderiresa…nån gång följer jag med, när blir rikare (jag är redan nu rik på tid och lust, det är det där andra som saknas)

    Gilla

  3. Hej! Jag hade bestämt direkt efter broderiresan till Miaofolken i Kina sommaren 2010 att jag absolut skulle följa med på denna resa. Men ju närmare det kom hösten 2011 blev det uppenbart att jag istället skulle satsa på en resa till Thailand till dotterns 30-årsdag. Tyvärr måste man ibland välja. Jag hoppas att det blir fler indienresetillfällen. Jag skulle gärna vilja ta del av vad ni gjorde och se några foton från resan. Mvh Ann-Marie Alskog i Bålsta

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.