Foton av Daniel Schill

Fotografering kan vara en sätt att hitta inspiration, liksom samarbete med andra människor i ens närhet. Gunilla Hildén berättar om hur hon hittar inspiration:

En skön vinterpromenad ger inte bara motion, ljus och frisk luft utan också näring åt våra passioner. Min man Daniel fick vackra kort att leka med och jag fick broderiinspiration. Så här blev resultatet av vårt samarbete.

Broderi av Gunilla Hildén

Att kunna förena sina intressen som vi gör ger ytterligare värde åt passionen. Vilken tur att jag inte satt stopp för samlandet av spännande tyglappar i mina överfulla korgar! Nu fick jag verkligen användning för de där lite udda bitarna.

Broderi av Gunilla Hildén

Text: Gunilla Hildén
Foto: Daniel Schill

6 reaktioner till “Passionerad issmältning blir foto + broderi

 1. Ja överallt finns det inspiration, bara vi lär oss se med andra ögon, så som barn ser det lilla! Härliga broderier fick du ihop! Ett bevis också att inte slänga något!

  Hälsningar från en samlare Berit Erixon i Märsta

  Gilla

 2. Gunilla, Så vaskert och uttrycksfullt du använder dina material. det rtjocka kritvita garnet tecknar sig fint mot den solkiga ”snön” och därtill de spröda tunna sytrådsstygnen. Lycklig skall du vara att kunna brodera så fritt! Fortsätt att vandra och inspireras våren igenom…
  Hälsar
  Elsa

  Gilla

 3. Härlig kreativitet. Naturen bjuder faktiskt på de allra mest spektakulära motiven. Jag tycker mycket om din islossning!

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.