Är ni bortbjudna i sommar? Istället för blomma till värdparet kan kanske ett eller flera nummer av vår medlemstidning vara något att få!

Jag har skickat en hel del på sista tiden så flera av de gamla numren är slut. Kvar finns 1-2/2008, 1-2/2011 med tema: Broderade plagg, 3-4/2011 med tema: Välmående, och senaste numret 1-2/2012 tema: Berättande broderi.

Samt inte att förglömma den fina Jubileumsskriften.

Tidningar säljs till dig som är medlem i Broderiakademin, detta är en medlemstidning. Mejla din adress och vilka nummer du är intresserad av till eva(at)broderiakademin.nu!

Visst är det trevligt att även få ett handskrivet kort i dessa mejltider. Vykorten finns också att köpa. En bunt med 10 stycken kort kostar 10 kronor + porto.

Mejla mej: eva(at)broderiakademin.nu så försöker jag skicka omgående.

Trevlig sommar!

Text och foto: Eva Albrektsson

6 reaktioner till “Inspirerande presenter

 1. Hej Eva,

  Det skall bli en ny universitetskurs för hemslöjdskonsulenter vid GBG Universitet.Utbildningen skall flyttas från HV och dit (tror jag att det var). Nu har jag föreslagit att vår jubileumsskrift skall ingå i Kurslitteraturen. p.g.a. Barbro Werkmästers unika text om Broderiets historia. Frågor: 1) Finns det 25 ex kvar? 2)hur mycket kostar dom?
  Jag återkommer när vi får svar från dig!
  Vänliga hälsningar
  Elsa

  Gilla

 2. Hej Lena

  Jag hoppas att du fick mitt mail där jag skrev att Berit kommer att höra av sig till dej. Vad jag kunde se på Nordeas e-redovisning så blev du medlem i början av juli och det kan ju tänkas att Berit är på semester och inte har hunnit/kunnat skicka dej något. Men du är mycket välkommen som medlem och hoppas att du ska trivas i vår förening
  MVH Eva

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.