Broderiakademins 1000:e medlem

Vårt medlemsantal har under senare år ökat stadigt. Denna vecka har vi glädjen att välkomna vår tusende medlem in i broderigemenskapen! Hon heter Malin Melin och bor i Tranås.

Broderiakademins 1000:e medlem

Vår 1000:e medlem, Malin Melin, är 40 år och hittade oss för ett tag sedan genom Broderiakademins hemsida och beslöt då att gå med. Malin broderar mycket, främst yllebroderi, och har gjort det länge. Hon driver en affär i Tranås som heter Mollys hus. Där säljer hon bland annat material för yllebroderi.

I lördags satte hon ut ett bord utanför sin affär där folk fick pröva på att brodera. Malin har även kurser hos en kompis som har en affär i Vadstena där hon säljer ull och garn. Så det är med andra ord en värdig 1000:e medlem.

Vi hälsar Malin (som du kan läsa mer om på bloggen Mollys hus), och alla andra nya medlemmar, varmt välkomna till Broderiakademin!

Broderiakademin växer så det brakar

Varje år är några medlemmar som glömmer att betala när det blir nytt verksamhetsår första september (inbetalningskortet kommer i brevlådan snart tillsammans med årsmötesinbjudan), några bestämmer sig kanske för att ta paus eller ”gå ur” men alltid är det ännu fler som bestämmer sig för att stanna kvar eller gå med för första gången. Det tycker vi i styrelsen är jättekul!

Nu är vi alltså tusen brodöser starka! Det känns som en bra början på det här verksamhetsåret!

Styrelsen genom Britt Dahné
Text: Hanna Andersson

7 reaktioner till “Nu är vi tusen brodöser starka

 1. Varmt välkommen i föreningen!!! Vi har funderat ett tag över vem den 1000:de skulle bli? Nu vet vi!!
  Hälsningar en annan smålänning.

  Gilla

 2. Ja välkommen Malin och alla andra nya! Visst vore det kul om vi kunde presentera alla nya medlemmar på det här sättet… fast lite tidskrävande. Men jag blir nyfiken, vilka är ni andra?

  Jag hoppas bara att ni alla känner er välkomna att bara ”hoppa in” och vara med.

  Hitta en lokalgrupp, skicka in utställningar och kurser så lägger vi in det i kalendariumet, skicka text & foto av ett broderi till ”personligt” här på hemsidan eller ett fritt broderi till galleriet…

  Eller för den som har kul idéer kontakta redaktionen eller styrelsen med idéer och förslag på förändringar, artiklar, förbättringar, förfrågningar… 🙂

  Det finns ett Fritt forum här på hemsidan, och på Facebook finns gruppen Fritt broderi för den som vill gå med där också.

  Gilla

 3. Åh, så roligt, välkommen Malin som den 1000:de medlemmen men också välkommen till alla andra nykomlingar i föreningen. Det är fantastiskt roligt att nått 1000-gränsen, lite magiskt på nåt sätt. Jag har alltid sagt att vi är cirka 1000 medlemmar men fr o m nu tar jag bort ”cirka”.
  Jag hoppas att du Malin och alla andra medlemmar kommer trivas med oss och bidra till att värna och utveckla broderiet

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.