Broderiakademins sekreterare, Eva Albrektsson, sammanfattar årets sista ordinarie styrelsemöte. Det var på fredagen innan årsmötet i Östersund som vi i styrelsen hade ett kort styrelsemöte och avslutade planeringen inför nästa år. Här kommer ett sammandrag från det.

Hej alla brodöser!

Som ni alla vet så har vi varit i Östersund på årsmöte och alla guldnålsbroderierna med temat mittemellan finns nu att beskåda på hemsidan. Lokalgruppen Handlaget hade tillsammans med Broderiets Vänner ordnat allt till det bästa.

Vår ekonomi är fortfarande god. Inför budget och årsmöte beslutades att det ska tas 150 000 kr från sparade medel för att täcka omkostnader i samband med jubileet. De 52000 kronorna som finns på ett konto sedan tidigare kommer att användas till jubileumsutställningen. Vi planerar att försöka ha den utställningen i Jönköping i samband med årsmötet.

Boël Östlund från valberedningen presenterade valberedningens förslag till nytillskott i styrelsen, och det blev som valberedningen föreslagit. Under årsmötet valdes Kerstin Anderberg in som ny i styrelsen, då Renée Rudebrant avslutat sitt uppdrag. Kerstin Anderberg blir ordförande efter Pia Sjöstrand som tar Renées roll som vice ordförande.

Nästa årsmöte kommer hållas i Jönköping 12-13 oktober. Skriv gärna in det i kalendern redan nu! Temat för guldnålstävlingen är ”Flamma”, lite med tanke på tändsticksfabriken i Jönköping.

Hör gärna av dig med förslag eller funderingar till oss i styrelsen. Du vet väl att du kan få alla nya inlägg på hemsidan skickade direkt till din epostadress? Du skapar bara en prenumeration här!

Text: Eva Albrektsson, sekreterare Broderiakademin (för styrelsen)
Foto: Boël Östlund

** Se även tidigare sammanfattningar från Broderiakademins styrelsemöten.

3 reaktioner till “Inblick i styrelsemöte #4 2012

 1. Toppen Eva att du berättat lite om årsmötet i Östersund även kul Boél att vi får se bild på hela styrelsen.
  MVH Ingalill

  Gilla

 2. Hej!

  Är datumen för 2013 årsmöte fastspikad? Det är samma datum som the Knitting and Stitching i London. Hemslöjden med guide Anna Granberg ordnar stor resa dit just då. Själv kan jag nog inte komma då jag alltid åker till England runt 10 okt. Men en mer eller mindre spelar ju ingen roll.

  Alla önskas en riktig God Jul och Ett Gott Nytt År.

  Pian Bates

  Gilla

 3. Hej Pian och alla

  Ja tyvärr krockar det med mässan men det var den helgen i oktober som det fungerade för oss här i Jönköping. Vi är medvetna om och ledsna över detta
  Eva

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.