Mångas allra första möte med oss har varit informationsbladet om Broderiakademins verksamhet, kanske upphittat på någon av alla de broderiutställningar som ordnas i landet. Nu när vi har ny styrelseordförande har vi passat på att uppdatera det med helt ny layout. Du hittar informationsbladet via hemsidans meny. Välj Föreningen -> Informationsbladet och sedan vilken storlek du vill spara hem och skriva ut där.

Informationsbladet innehåller föreningens ändamål i punktform uppdaterad kontaktinformation. Lokalgrupper och privata brodöser som ordnar workshops, utställning eller brodericafé kan med fördel skriva ut ett antal såna här informationsblad för att sprida information om Broderiakademin och om broderiets gåva.

Dela ut informationsbladet till nyfikna besökare som är intresserade av att veta mer.

Informationsbladet finns tillgängligt att spara hem som pdf-fil både i färg och svartvitt. Välj om du vill skriva ut det i det A4-storlek och A5. Det mindre formatet är två blad på ett A4 (som du alltså klipper i sär så att det blir A5) och är mer jobb men spar på papper.

* Alla versioner av informationsbladet hittar du här

* Nyligen uppdaterat är också sidan BRAK i media. Läs bland annat Skånska dagbladets artikel Vill sy dit Gislöv på kartan!

Text: Hanna Andersson

2 reaktioner till “Uppdaterat informationsblad

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.