Gott nytt broderiår
Hemsidans redaktion består av mig, Hanna Andersson, och sedan i våras även Madelene Edlund. Vi ingår, tillsammans med Margaretha Andersson, även i tidningsredaktionen. Vi vill så här i början på året passa på att önska alla medlemmar ett gott nytt broderiår!

Samtidigt vill vi skicka ett stort och varmt tack till alla er som kommenterar, länkar och skickar in material till oss! Utan er skulle den här hemsidan vara väldigt trist! Tack för ert stöd, hjälp och vackra broderibidrag under 2012!

Och vi vill gärna uppmana dig som ännu inte skickat in något att göra det! En bild till galleriet eller kanske bidrag i form av till exempel en text om ditt broderande… Gör det nu! Jag får in massor av bildintyg, men kan tyvärr inte publicera din bild om du inte skickar in även den! 😉

Förra året firade vi medlem nummer 1000 och vi kan bara konstatera att det inte stannat där utan att medlemsantalet har fortsatt att öka. Helt otroligt roligt.

Här kommer ytterligare lite statistik om hemsidan, för sånt gillar vi. Hoppas ni också gör det.

Besökare

Under året har vi haft 45.264 besök från 12.251 unika besökare på hemsidan! Dessa har laddat sidor på Broderiakademin.nu ungefär 200.000 gånger. Det är roligt att hemsidan blivit en virtuell mötesplats för alla oss (även icke-medlemmar) som gillar broderi. Men det är ni som är medlemmar som ser till att vi kan fortsätta finnas som förening och främja broderi på många olika sätt.

Antal inlägg

I januari 2012 postade vi 11 inlägg, i februari 13, mars 12, april 7, maj 5, juni 8, juli 7, augusti 6, september 6, oktober 12, november 9 och i december 8 inlägg. Det blir hela 104 inlägg under 2012 vilket blir ungefär 8,5 inlägg per månad. Vi har alltså mer än väl nått upp till målet, satt av styrelsen, med 2-3 inlägg per vecka!

Alla inlägg sparas och finns kvar för den som vill kika. I menyn till höger på förstasidan finns en rullgardinsmeny under titeln ”arkiv”. Där kan man välja månad och få upp alla publicerade inlägg.

Kommentarer

Sedan den första kommentaren gjordes i början av oktober 2011 då sidan nylanserades, har vi fått 1012 kommentarer! Åttahundra (800!) av dessa har gjorts under 2012 (inte inräknat kommentarer på bilder). Kanske en ökning med 98 procent mot tidigare år med gästbok.

Populära sidor

De mest populära sidorna, det vill säga sidor i menyn ovan, är:

Populära artiklar

Enskilda artiklar, det som jag kallar inlägg, är själva innehållet på sidan. Bland allt vi publicerat besökts följande mest under år 2012:

Gott nytt broderiår önskar vi er alla!

Text & foto: Hanna Andersson

7 reaktioner till “Gott nytt broderiår med lite statistik

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.