atc_madelene_edlund

Idag är det den internationella kvinnodagen – en dag som fortfarande behövs, då orättvisorna tyvärr består här i världen. Idag skänker jag en extra tanke till alla mina förebilder – inom alla möjliga områden. Jag skänker en extra tanke till er, kära broderikamrater. Jag tänker på all kraft, all kunskap och lust som finns här. Tack, ni inspirerar mig.

Behöver ni extra inspiration en dag som denna så hittar man en massa gratis broderimönster hos bl a fuldesign och Tidningen Hemslöjd som har en topp 5-lista.

Text, foto & broderi: Madelene Edlund

3 reaktioner till “Tack för inspiration

 1. Härliga kvinnor Madde! Tack för dina tankar å det är många kvinnor i vår värld som behöver tankar å hjälp. Ja gänget i BRAK skänker mycket glädje och inspiration, det är härligt och ger kraft.
  Å en sådan ATC-kvinna skulle jag så gärna vilja ha, vore det möjligt? Kanske jag kan åstakomma något kvinnligt också tillbaka.

  Berit Vilda Trådar

  Gilla

 2. Jag har inga nakna damer klara för tillfället Berit & jag hinner inte riktigt med att göra en på ett tag (de på bilderna är bortbytta). Men jag vill gärna byta en dam, om jag får ta tid på mig…

  Gilla

 3. Det är lugnt, jag har ingen kvinna färdig heller. Håller på att pusta efter berättande
  broderiet det tog lite musten ur mig i sista minuten var jag också! Nu vill jag bara brodera smått ett tag, ATC-är perfekt!

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.