jonkoping1
Hej Brodöser!
Så har vi haft vårt andra styrelsemöte för året. Mötet hölls i Jönköping, i vackra Hemslöjdens Hus, och under lördagen träff med lokalgruppen med anledning av att årsmötet kommer att hållas där. Just nu har vi 1074 medlemmar men några har ännu inte betalat. Förra året vid samma tid var vi drygt 800 stycken. Tänk på att verksamhetsåret är från 1 september till 31 augusti.

jonkoping5

Kommande tidning kommer handla om broderi på annat material än tyg och hur man kan göra egna bakgrunder. Margareta Andersson kommer att lämna tidningsredaktionen efter detta nummer och en ny medarbetare behövs till den. Överexemplar av vår tidning säljs endast till medlemmar och kostar 50 kr/st+ porto för de senaste två numren och tidigare nummer mot portokostnad. Om en lokalgrupp vill ha tidningar till försäljning av två senaste numren är ett förslag 60 kr ut men att föreningen får tillbaka 20 kr/tidning.(enl praxis)

jonkoping4
Årsmötet 2013 kommer att hållas i Jönköping 12-13 oktober. Välkomna! Skicka också in guldnålsbroderi på temat ”Flamma”, senast 29 september önskar vi få ditt broderi. Mer information, kallelse och inbjudan kommer i din brevlåda och här på hemsidan.

Den 6 juni klockan 13.00 blir det stor tilldragelse på Eskilstuna stadsmuseum då Täcklebo Broderiakademi visar utställningen Berättande broderi Mycket arbete har lagts ner av arbetsguppen och många foton är tagna. Planer finns att undersöka var denna 92 verk stora utställning kan visas nästa
gång?

jonkoping3

Britt Lilja, sammankallande i valberedningen, deltog på styrelsemötet och berättar att hon fått in ett flertal namn för framtida styrelsemedlemmar men fler förslag kan lämnas. Kontakta henne på : lilja.stp@telia.com
Håll nålen glödande!

För styrelsen/Eva Albrektsson sekr
Foto: Madelene Edlund

HÄR hittar du sammanfattningar av tidigare styrelsemöten.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.