podavsnitt_21

Jag känner inte till några vettiga radioprogram enbart om broderi, men det finns många som handlar om stickning. En ny favorit för i år är Stickpodden som är på svenska!

Ett bra avsnitt att börja lyssna på är Avsnitt 21 av Stickpodden, som kom ut i mars i år…

I det avsnittet pratas det, förutom sjalar och stickning, också en hel del broderi. I avsnittet nämns Broderiakademins utställning Hus broderade fritt ur minnet, broderade bokomslag och även Karin Holmberg. Roligt!

Jag hoppas de pratar mer om broderi i framtiden!

Min Schysta sjal. Foto: Hanna Andersson

Men förutom allt om broderi och stickning pratar de även en del om ett stickprojekt i Tanzania som heter Schyssta sjalar, något som vår egen Renée Rudebrant är inblandad i. Jag köpte själv en grå-randig ullsjal när vi fotograferade hos Renée i vintras, så jag kan verkligen rekommendera deras produkter till den som inte stickar så mycket själv (eller vill hjälpa några afrikanska kvinnor genom att köpa deras produkter).

Ja, även om du kanske inte stickar så mycket kan du absolut lyssna på Elin och Karins podcast Stickpodden. Det är helt enkelt mysigt.

Lyssna direkt i datorn, prenumerera via ett ett podcast program eller itunes i din smart phone – och lyssna medan du promenerar, broderar eller stickar!

Rekommenderas!

2 reaktioner till “Tips: Lyssna på Stickpodden!

  1. Jag kan verkligen rekommendera att lyssna på dessa två tjejer från Kalmar. De har en makalös förmåga att samtala kring ting som intresserar mig och många fler. Dessutom är de nominerade till Sveriges Podradiopris. I två kategorier är de nominerade nämligen Bästa livsstil och Bästa podcast. Gå gärna in och rösta här: http://www.daytona.se/podradiopriset/2013

    Heja heja på duktiga tjejer!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.