Gratis download | Gratis PDF-mall, skapad av Hanna Andersson

I dag bjuder vi på en liten present till alla medlemmar! Nämligen en gratis baksida till dina broderade byteskort!

 
Öppna, fyll i, skriv ut och använd!

Klipp ut längs de svarta linjerna så blir varje kort exakt rätt storlek, nämligen 64 mm × 89 mm. Ett A4 skapar nio baksidor! Klistra fast en av dem på baksidan av ditt broderade ATC-kort. Lätt som en plätt hoppas jag.

Det fiffiga är att när du skriver i ditt namn och din epostadress på det första kortet fylls det automatiskt i på de övriga åtta korten! Vem vill skriva sin epostadress oftare än man måste?

Gör så här

För att kunna titta på sidan behöver du en PDF-läsare på din dator. När du öppnat dokumentet kan du välja att skriva ut de nio ATC-mallarna som de är och fylla i dina uppgifter ”för hand” eller också kan du fylla i ditt namn och din epostadress direkt i mallen och skriva ut det på ett A4 i valfri färg!

PDF-baksidor - ifyllt för hand

Varje kort innehåller fem rader. Fyll i ditt eget namn, din e-postadress och verkets titel. Det finns även en extra rad där du kan skriva till vem du broderat kortet eller till exempel vilket byte du är med i, samt sista raden för årtal-datum/ort! Har du gjort flera färdiga kort som ligger på hög kan du göra som jag och fylla i deras namn i datorn innan du skriver ut dem, annars kan du lämna dessa fält tomma och skriva i informationen vartefter du blir klar med dina miniatyr-broderier!

Ladda ner ATC-baksidor (PDF)!

PDF-baksidor - ifyllt i datorn

Spar hem PDF-filen till din dator så kan du skriva ut hur många baksidor till dina broderade Artist Trading Cards som helst! Ha alltid ett par tygbitar, kartong i rätt storlek och ett par av dessa baksidor i broderiväskan – man vet aldrig när inspirationen ska slå till.

Mycket nöje!

Text och PDF-layout/idé: Hanna Andersson

9 reaktioner till “Gratis baksida till dina broderade ATC-kort

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.