Styrelsemöte 2013

Sista helgen i augusti hade vi vårt näst sista styrelsemöte innan årsmötet (då vi alla ses i Jönköping 12-13 oktober). Vi träffades i Berits jobblokaler i Västerås och var färre än vanligt, då några av styrelsemedlemmarna inte hade möjlighet att närvara denna gång.

Men fick mycket gjort då vi inte tog oss tid att träffa någon lokalgrupp denna gång. Vi vill gärna träffa alla medlemmar och se hur ni arbetar i grupperna, men har också upptäckt att mötestiden blir kortare när vi gör besök i lokalgrupperna. Och denna gång hade vi en hel del att prata om.

Vi gick igenom inkomna frågor och ärenden, och filade på Verksamhetsplanen inför 2013-14, som efter årsmötet läggs upp på hemsidan under viktiga dokument samt vår Verksamhetsberättelse, som handlar om vad föreningen genomfört under föregående verksamhetsår (som t.ex. jubileumsutställningen).

Vi hoppas fortfarande att jubileumsutställningen ska visas på fler ställen nu när den är nedtagen från Eskilstuna stadsmuseum, men inget är helt klart ännu…

Årsmötet i Jönköping

Hoppas alla fått inbjudan till Årsmötet hem i brevlådan, och börjat planera för eventuell resa till Jönköping!

Ange att du är medlem i Broderiakademin när du ringer och bokar rum, vi har reserverat i vårt namn och hoppas att många av er har möjlighet att komma!

Styrelsemöte 2013
Hanna, Kerstin, Inga-Lill på övre raden, och sedan syns Britt, Pia och Berit.

Medlemsavgiften

Och du har väl betalat in medlemsavgiften som gäller från 1 september i år till 31 augusti 2014 (plusgironummer finns i varje nummer av tidningen samt i inbjudan till årsmötet), det vill säga från och med föreningens verksamhetsår? Medlemsavgiften är oförändrad på 300 kronor. I år skickar vi inte ut ett speciellt inbetalningskort eftersom det är ganska dyrt, och så få använder det. Ange ditt namn och adress när du betalar in via internet, så vet vi att just du betalat.

Kom ihåg: årsavgiften gäller från 1 september till sista augusti nästa år!

Och om du flyttat, glöm inte att meddela oss det, annars kan vi inte skicka medlemstidningen till dig. Nästa nummer kommer i december och har temat ”bokstäver och ord”. Redaktionen tar gärna emot dina idéer och artikelförslag på det temat!

Glad broderihöst önskar vi alla medlemmar!

/Styrelsen genom Hanna

Text och foto: Hanna Andersson

* Om tidigare styrelsemöten

8 reaktioner till “Inblick i Styrelsemöte #3 2013

 1. Det är ju så trevligt med våra styrelsemöten, men denna gång hade jag tyvärr inte möjlighet att vara med. Men det ser bra ut 🙂 Vi ses i Jönköping / Madde

  Gilla

 2. Jättetrevligt med foton på styrelsemedlemmarna. Det hade varit ännu bättre med namn på vem som är vem. Hoppas att det går att skriva till.

  Gilla

 3. Tycker också det är roligt att få veta lite vad styrelsen gör och vem ni är. Toppen att få bild och namn. Önskar er fortsatt fint arbete.

  Gilla

 4. Tack till styrelsen för allt arbete ni lägger ned i BRAK, jag ser fram emot Jönköping! Pia du sitter ju inte och rullar tummarna det är väl okey att du stickar!

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.