Textil vårsalong 2014
Vill du bidra till en Textil vårsalong med ditt skapande broderi?

Textilintresset är stort och det finns många verksamma brodöser, både professionella, föreningsanslutna och privata. Detta vill nu länsmuseet i Jämtlands län uppmärksamma med en sprakande Textil vårsalong på Jamtli i början av 2014. Alla som broderar är inbjudna att skicka in bidrag!

Vårsalongen arrangeras av Jamtli, Hemslöjdskonsulenterna i Jämtlands län och Jämtlands läns konstförening i samarbete, och kommer att visa upp skapande broderi av många olika slag.

Vi samlar in bidrag under hösten. Senaste dag för att lämna ditt bidrag är den 1 december! En jury kommer att välja ut vilka verk som kommer med i utställningen. Du behöver vara medlem i Broderiets Vänner eller bo i Jämtlands län för att deltaga!

Du får bidra med max fem verk som ska vara nyproducerade och inte tidigare utställda. Broderiverken lämnas tillsammans med ifylld anmälningsblankett i Jamtlis reception eller skickas per post tillsammans med anmälningsblanketten (spar hem pdf-blanketten här, där finns även mer information och regler).

Postadressen är ”Textil Vårsalong”, Jamtli, Box 709, 831 28 Östersund.

För mer information kontakta Ingela Fredell, länets hemslöjdskonsulent, 063-14 67 08, 070-644 67 36, ingela.fredell@regionjamtland.se eller Torgärd Notelid, Jamtli, 0705-12 36 43, torgard.notelid@jamtli.com

Den Textila vårsalongen visas på Jamtli 9 februari – 13 april 2014.

3 reaktioner till “Bidra till Textil vårsalong – med ditt skapande broderi

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.