broderade_berättelser_bokomslag_s

Glad första advent och trevlig fortsättning på december!

Här kommer ett inspirerande julklappstips från oss i Broderiakademin! Varför inte ge bort Broderade berättelser, vår jubileumsbok?

Boken är utgiven av föreningen, därför finns den inte att köpa i bokhandeln, varken lokalt eller på nätet. Istället kan du beställa den från Broderiakademins bästa sekreterare, Eva Albrektsson. Den kostar 200 kronor/bok (inklusive porto inom Sverige)!

Julklapp till handarbetande och konstnärliga vänner, föräldrar eller arbetskamrater, eller kanske till ditt pysseltokiga barn eller barnbarn? Mejla eva@broderiakademin.nu – ange din adress och hur många exemplar du vill köpa, så ordnar hon det!

Boken innehåller alla 92 berättande broderier som var med i jubileumsutställningen på Eskilstuna stadsmuseum, en utställning som kommer att fortsätta vandra, mer om det snart!

Några detaljer: Boken heter Broderade berättelser. Det är en inbunden utgåva med hårdpärm, 191 sidor med färgfotografier av alla broderierna. ISBN: 978-91-637-3250-8. Vi har fotograferat verken, och dessutom tagit en närbild av stygnen på varje verk så att vi broderinördar kan komma riktigt nära och njuta. Verken har fått ett eget uppslag, tillsammans med brodösens text om bakomliggande idé, berättelse och material.

Bokens redaktör är Hanna Andersson
, som också gjort bokens layout samt vernissagekort och affisch. Madelene Edlund har fotograferat.

Fler bilder ur boken här!

Julklappstips från: Hanna Andersson

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.