Sergelstorg, Stockholm

En grupp försvinner: tack för allt Borås, vi ses en annan gång, i en annan konstellation kanske! En ny lokalgrupp kommer till: Heja hufvudstaden!

Varje lokalgrupp inom Broderiakademin sköter sina träffar och eventuell annan verksamhet helt fritt. Det enda styrelsen ”lägger sig i” är att gruppen ska vara öppen för andra medlemmar, och att alla i gruppen ska vara medlemmar i föreningen. Sedan är det upp till er var ni ses, vad ni gör och kallar er samt hur ni arbetar tillsammans i gruppen. Varje medlem kan själv ta initiativ till att starta en ny grupp, och det är lika roligt varje gång en ny grupp kommer igång!

Tisdagen den 26 november 2013 träffades åtta kvinnor i Medborgarhuset i Stockholm och bildade en lokalgrupp under Broderiakademin! Det är den första lokalgruppen inne i Stockholm vi haft på länge. Precis som många andra grupper, har man valt sig ett namn. Stockholms lokalgrupp kallar sig ”Kråksparkarna”!

Kontaktperson är Helena Mannerstam tillsammans med Barbro Lindberg. Vi publicerar bara ett namn med e-post och telefonnummer i tidningen av platsbrist, men hur ni delar upp det internt lägger vi oss inte heller i. Det som kallats ”stygngrupp” finns inte inom föreningen. Mer information om våra olika lokalgrupper hittar du här.

Kråksparkarnas nästa möte är tisdagen 7 januari 2014 kl 18.00 i Medborgarhuset. Temat för nästa träff är ”Nytt år: Nya förväntningar i ATC-format.”

Medlemmarna i en lokalgrupp ger varandra idéer som inspirerar till eget skapande och gemenskap. Just nu är vi 40 grupper starka!

Vad gör ni i din lokalgrupp? Mejla gärna in en text och någon bild, från ert senaste möte – så publicerar vi det här: I lokalgrupperna!

Läs mer: Vad är en lokalgrupp?

Text och foto: Hanna Andersson

9 reaktioner till “Ny lokalgrupp i centrala Stockholm

  1. Jätteroligt att vi har fått en lokalgrupp i Stockholm. Grattis och lycka till och ha ett kreativt år. Välkomna.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.