aterbruksduk2
Återbruk är bra. Återbruk är kul. Återbruk är temat i nästa nummer av medlemstidningen. En återbruksutmaning är spännande, hoppas vi. Vill du vara en av fyra som tar dig an utmaningen att göra något av det här materialet?

Det innebär att du dokumenterar hela din process, i text och bild, och så redovisar vi alla fyra processer och resultat i nästa nummer av medlemstidningen.

aterbruksduk

aterbrukskit2_foto_madelene_edlund_redigerad-1
En broderad, gammal duk och kullagarn fanns i mina gömmor (bland annat) & jag har nu delat duken i fyra delar och tagit fram fyra dockor garn. Fyra utgångspunkter. Fyra ingångar. Vad du gör av det är upp till dig. Vill du vara med?

Förutsättningar:

– Jag väljer ut fyra personer av er som anmäler er. Ni förbinder er att hålla denna utmaning hemlig och delar inte bilder och process på bloggar/instagram /facebook el dyl (förrän efter midsommar, då tidningen finns i alla medlemmars händer).
– Ni får detta material hemskickat
– Utmaningen är att göra något av detta – vad är upp till er – men stygn är en självklar komponent. Ni får naturligtvis lägga till hur mycket material som helst, men ni får inte välja bort det ni får hemskickat.
– Ni dokumenterar processen: motiverar och beskriver era val och konstnärliga beslut, beskriver det material ni väljer att lägga till, berätta gärna om era dilemman, självklarheter och svårigheter osv. Ni tar också några bilder under arbetets gång, samt av det färdiga verket (högupplösta bilder)
Ni har ert återbruksverk klart senast den 30 april och kan då skicka in text och bilder. Ditt verk behåller du naturligtvis själv.

Låter det roligt? Anmäl dig nu!

ANMÄLAN (med fullständig adress) görs senast den 15 mars till: madelene(at)broderiakademin.nu

Text & bild: Madelene Edlund

10 reaktioner till “Utmaning: Återbruk

 1. Vilken bra idé! Men jag anmäler mig inte, har för många andra roliga saker att göra. Jag ser verkligen fram emot redovisningen i tidningen.

  Gilla

 2. Kan inte motstå att anmäla mig….
  Var på Skaparfestival hela dagen i går med både föreläsningar och workshop och allt gick ut på att göra nytt av gammalt!!!!

  Gilla

 3. Vad roligt att du gick igång på detta. Anmälan via e-post till mig 🙂
  ANMÄLAN (med fullständig adress) görs senast den 15 mars till: madelene(at)broderiakademin.nu

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.