Styrelsemöte i Umeå, april 2014

Hej Brodöser

Den 25-26 april var vi i Umeå och hade styrelsemöte. En underbar stad som bjöd på vackert vårväder och besök på Gamlia och det nya Bildmuseet.

Vår förening växer hela tiden vilket är fantastiskt! Nu är vi 1126 medlemmar. Jag vill påminna om verksamhetsåret är 1 september till 31 augusti. Det betyder att medlemsavgiften gäller mellan dessa datum och det nya årets medlemsavgift ska betalas in 1 september! Ekonomin är stabil.

Lokalgrupperna ökar och nu finns det 43 stycken. Nya grupper finns i Sundsvall och nu senast, Malmö. Härligt!

Styrelsemöte i Umeå
Från vänster: Boël Östlund, Britt Dahne, Sophie Eriksdotter och ordförande Kerstin Anderberg vid huvudändan. Sedan Eva Albrektsson, Ann Samuelsson och Hanna Andersson. Madde är bakom kameran och Berit, världens bästa kassör, saknades oss på detta möte.

Broderade berättelser

Vår utställning Broderade Berättelser kommer att fortsätta visas. På Halmens Hus i Bengtsfors kommer den att visas hela sommaren: 29 maj – 31 augusti. Vernissage 29 maj – och du är inbjuden! I november kommer jubileumsutställningen att visas i Kungälv på Mimers Konsthall, 6 november – 6 december. Därefter skickas broderierna tillbaka till er.

En utlottning av boken Brodera på linne har lottats ut på hemsidan bland alla er som lämnat bidrag till galleriet, tusen tack för att ni inspirerar oss och alla andra medlemmar!

Nästa tidning är på gång och kommer runt midsommar. Tema: återbruk.

Resten av mötet användes till att planera för kommande kontaktpersonsträff som kommer att hållas våren 2015. Mer detaljer om det kommer så fort vi bestämt ort och datum!

Håll nålen glödande!

För styrelsen
Eva Albrektsson, sekreterare

Foto: Madelene Edlund

Tidigare inlägg om våra styrelsemöten här.

3 reaktioner till “Styrelsemötet i Umeå #2 2014

  1. Tack för att ni gör ett toppenjobb styrelsen! Intressant och ta del utav det ni gör å tänk så många medlemmar och grupper.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.