Halmens hus

Kanske har du redan sett det, men visst är det härliga nyheter? Utställningen Broderade berättelser kommer att visas vid ytterligare två tillfällen detta år!

Hurra!

Vår broderiutställningen är nerplockad i Jönköping och finns nu på Halmens Hus där den kommer hänga hela långa, härliga sommaren.

I Jönköping såldes det 49 böcker och 17 buntar kort. Vi har bara ett par exemplar kvar jubileumsboken och några få kommer att finnas till försäljning i Bengtsfors.

Halmens Hus

Se utställningen Broderade berättelser på Halmens Hus, Dals Långed 29/5 – 31/8

Halmens Hus, Gammelgården, ligger på Majberget i utkanten av Bengtsfors med utsikt över skogar och sjöar. Det är fri entré och öppet hela sommaren! Passa på och gör ett besök, ta en fika och njut av sommaren.

Mimers konsthall

Se utställningen Broderade berättelser på Mimers konsthall, Kungälv 6/11 – 6/12

Mimers konsthall ligger i Mimers kulturhus på Trollhättevägen 4, i Kungälv, i närheten av Göteborg. Även här är det fri entré. Öppettiderna är måndag-torsdag 11-19, fredag 11-18 och lördag 11-15:00. Utställningen Broderade berättelser ser du här från 6 november till 6 december 2014. Välkommen!

Och som vår ordförande skrev nyligen i en kommentar: Gå gärna in i kalendern med jämna mellanrum och titta, så får ni veta vad det finns för aktiviteter ute i vårt avlånga land.

Text: Hanna Andersson

3 reaktioner till “Ytterligare två utställningar för våra Broderade Berättelser

  1. Roligt!
    då skall jag passa på att se att se den när jag är hänger min utställning i Dalslands Konstmuseum, i Upperud. 2 aug – 21 sept. Så om du har vägarna till Dalsland kan du se två utställningar. Ja förresten, Ulrika Berge ställer ut sina fantastiska luft-broderi-blommor och Det Blå utsy av Åsa och Håkan Wettre visas i tredje salen. Eytt fint kafé med vacker utsikt ingår i upplevelsen.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.