arsmote

Helgen 18-19 oktober gick årsmötet av stapeln i Helsingborg, med sedvanliga årsmöteshandlingar och lite annat smått och gott. Lite fler detaljer från programmet, samt några ord från vår stipendiat Annika Wahlström, kan du se fram emot att läsa om i kommande nummer av medlemstidningen.

Styrelsen hann med ett möte kvällen innan årsmötet, och ett konstituerande möte efter årsmötet avslutats. Lokalgruppen i Helsingborg hade ordnat med föreläsningar, mingel och middag på restaurang Gastro då guldnålen delades ut efter att alla röstat bland broderierna på tema kärna.

Tre ”gamla trotjänare” som betytt mycket för styrelsen avgick i år, till allas vår stora saknad. Tack för allt jobb ni lagt ner på Broderiakademin.

Britt Dahné från Gotland har varit den som tagit hand om våra lokalgrupper, och sett till att vi haft aktuell information till era kontaktpersoner under de senaste åren. Nu tar Ann Samuelsson över ansvaret, som många av er redan vet.

Eva Albrektsson, Jönköping, har skickat ut jubileumsböcker, tidningar och kort och agerat som sekreterare under våra styrelsemöten. Du har varit en klippa Eva! Och vår stjärna till kassör, Berit Lundqvist, Västerås, är den som gjort budget, tagit hand om ekonomi och medlemsavgifter, betalat ut löner och reseersättningar, skickat ut välkomstbrev till alla ny medlemmar och mycket mycket mer.

♥ Vi kommer sakna er alla tre!

Nya i styrelsen är Kate Warell, Christina Lilja och vår nya kassör och medlemsansvarige Britt-Marie Lövgren. Välkomna till Broderiakademins styrelse ska ni vara.

De två motioner vi fått in avslogs av årsmötet.

Vi som var på årsmötet hade en trevlig helg i Helsingborg, kolla in bildspelet nedan så får du ett par glimtar av allt spännande som hände där:

[slideshow_deploy id=’7359′]

 
OBS: Bildspelet startar automatiskt när du besöker hemsidan men syns oftast inte alls på din telefon eller via e-post.

Och när du ändå besöker hemsidan lämna gärna en kommentar där, flera av er medlemmar är väldigt tysta… Om du aldrig åkt på något av årsmötena – vad är orsaken? Hur kan vi locka dig att mingla med oss? Vad vill du ha mer, eller mindre, av på årsmötet? Vilka talare skulle du vilja höra i ett drömscenario-årsmöte? Vilken sorts workshop uppskattar du mest? Vilket årsmöte minns du bäst?

Tack till våra värdar för helgen, Broderiakademins lokalgrupp i Helsingborg: Täcklorna! Fint jobbat och tusen tack för att vi fick besöka er vackra stad.

Nästa år ses vi strax söder om Stockholm, i Södertälje!

Text: Hanna Andersson
Foto: Madelene Edlund

2 reaktioner till “Rapport: Årsmöte 2014 i Helsingborg

  1. Nästa år ska jag försöka komma!Har varit lite smått orolig för hur det skulle gå den dag Berit inte ville sköta ekonomin längre. Men nu känns det tryggt med Britt-Marie Lövgren som kassör.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.