3_

Det är ju ett litet tag kvar till jul, men jag tänkte ändå att vi skulle ta och prata om den. Under julen kan man få några extra stunder över (förutom med vänner, släkt och goda böcker) till broderi och skapande. Så jag undrar vad vi ska ta oss för i jul? Skicka in ditt bästa jul-broderi-tips så gör vi ett tips-inlägg strax innan jul och en bildkavalkad av vad vi gjorde efter jul.
Det kan vara motivtips, boktips, bottentygstips, stygntips, julklappstips, trådtips eller dekoratipstips.Tipsa på – gärna med bilder om ni har.

Skicka ditt bästa jul-broderi-tips till: madelene (AT) broderiakademin.nu senast den 2 december. (ersätt (AT) med ett snabel-a)

Text: Madelene Edlund
Foto & broderi: Kerstin Stefansdotter Hansson

6 reaktioner till “Vad ska vi göra i jul?

  1. Underbart att ni inspireras av Kerstins handdukshjärtan (de är så fina) men kom in med fler tips och idéer också. Skicka till mig: madelene (AT) broderiakademin.nu

    Gilla

  2. Hallå, hallå – glöm inte och skicka in tips till mig NU (senast i morgon em). så att vi får ihop en schysst tipsartikel innan jul. Skicka broderitips (material, böcker, produkter, bilder, attribut, grejer, trix och fix) till: madelene (AT) broderiakademin.nu

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.