styrelsen_2015_

Styrelsen 2015
Från vänster: Madelene Edlund (ledamot), Kate Warell (sekreterare), Britt-Marie Lövgren (kassör), Sophie Eriksdotter Forsberg (suppleant), Ann Samuelsson (ledamot & lokalgruppsansvarig), Christina Lilja (suppleant), Boël Östlund (vice ordförande), Kerstin Anderberg (ordförande). Saknas gör Hanna Andersson (ledamot)

Lustbrodöser!

Med jul- och nyårsfirande i backspegeln och en grå och trött januari som aldrig vill ta slut, var det härligt att starta upp med Broderiakademins styrelsearbete igen!
Första styrelsemötet är nu till ända och det var ett trevligt återseende av ”gamla” och nya styrelseledamöter. Vi träffades i Värnamo där vi konfererade i Apladalen och senare åt lunch på galleri Vandalorum. Fantastiska ställen båda två och väl värda ett besök när väderleken är mildare mot kinden.

Förutom det digra arbetet att gå igenom våra styrdokument kunde vi även gotta oss i summeringen av jubileumsutställningen ”Berättande broderier”, som rönt stor uppmärksamhet och förtjusning var än den visats. Det har inkommit tackbrev och uppskattning både mail- och brevledes till Kerstin och Boël.

Styrelsen fortsatte att planera för kontaktpersonsträffen som går av stapeln i Jönköping den 25-26 april och det skall bli både spännande och givande att få möta alla er fantastiska ideellt arbetande och broderande kontaktpersoner under dessa två dagar.

Summerat av
Kate Warell
sekreterare

HÄR finns tidigare summeringar av styrelsemöten.

9 reaktioner till “Styrelsemöte i Värnamo #1 2015

 1. Hej styrelsen! Kul att se er! Är klart när nästa årsmöte äger rum? Det är långt till september, men det dyker upp saker hela tiden som ska planeras in och jag vill gärna åka till Södertälje.

  Gilla

 2. Som ny i styrelsen fick jag vara med om ett mycket bra möte i ett trevligt gäng och dessutom få se Anns fina fågeldyna. Den var så vacker!

  Gilla

 3. En liten tår över att inte vara med er längre, allt har sin tid och 8 roliga år hade jag i styrelsen.
  Lycka till och jobba på ….

  Gilla

 4. Håller med Britt. Det har varit roliga och trevliga år i styrelsen, men i mitt fall efter 6 år, är det dags att någon annan tar över. Ni ser så glada ut så ni kommer att få härliga styrelsemöten.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.