Cottage Stitch-along Progress - Foto och broderi: Jennifer Worthen

I vår ordnar Broderiakademin en träff för alla kontaktpersoner i lokalgrupperna runt om i landet. Det gör vi för att det är trevligt (och viktigt) att kunna mötas, inspirera varandra och i lugn och ro få möjlighet att diskutera tillsammans. Som tradition brukar det ske vartannat år, men förra gången hoppade vi över då jubileumsåret tog en del tid för styrelsen. Men nu är det alltså dags att ses.

Inbjudan till kontaktpersonsträffen, som är den 25-26 april på Grand hotell i Jönköping, har skickats ut till alla kontaktpersoner. Om du inte fått den ännu, eller har andra frågor när det gäller träffen, hör av dig till Ann Samuelsson, ann@broderiakademin.nu

Vi börjar med lunch klockan 12.00 på lördagen och fortsätter sedan dagen med workshop och diskussioner. Kvällen avslutas med gemensam middag.

Söndagen fortsätter med workshop, fler diskussioner och avslutas med lunch. Utförligt program kommer inom kort.

Boende, resa och mat för en person ur varje grupp bekostas denna gång av Täcklebo Broderiakademi. Vi hoppas att det ska ge alla möjlighet att komma och göra att det känns extra kul att ses. För att hålla nere kostnaderna försök gärna samåka/boka resorna tidigt.

Du bor i dubbelrum, om du vill bo med någon särskild person ange det i anmälan. Vid önskemål om eget rum får du stå för det extra tillägget själv.

Bindande anmälan skickas till Sophie Eriksdotter Forsman, Törnkvistvägen 12, 38696 Färjestaden. Anmäl dig senaste den 28 februari 2015.

Varje kontaktperson kommer sedan att informera sin lokalgrupp om vad vi pratat om och dela med sig av sina lärdomar och erfarenheter till hela gruppen. På det sättet hoppas vi att alla medlemmar känner sig delaktiga.

Väl mött i april!

Text: Ann Samuelsson

14 reaktioner till “Kontaktpersonsträff i Jönköping

 1. Hej Ingalill, roligt att du ser fram emot det! Det gör jag (och resten av styrelsen) också! Ska bli kul att ses.

  Gilla

 2. Det ska bli så kul att ses igen. Nu när jag inte sitter i styrelsen längre känns det att man kommit lite på sidan av.
  Vi ses snart alla kontaktpersoner där ute i landet.

  Gilla

 3. Hej
  Skall bli riktigt trevligt att få träffa er alla. Uppslutningen är väldigt bra, det bådar gott.
  Kram till er alla

  Gilla

 4. Hej,

  Tusen tack för en jättetrevlig helg! Härligt att träffa så många engagerade och kreativa kvinnor.
  Vet inte om jag uppfattat det fel men kommer vi att få en sammanfattning om gruppdiskussionerna så småningom? I ovanstående text står att vi själva skall informera våra lokalgrupper – och det skall jag givetvis göra – men det är lärorikt att få en sammanfattning vad som pratades om i alla grupper!
  Vårhälsning från Lena i Textila Äventyr, Västra Frölunda

  Gilla

 5. Hej!
  Vill tacka för att jag fick delta i kontaktpersonsträffen i Jönköping, första gången för mig.
  Jättekul att träffas och få delta i intressanta diskussioner med likasinnade.
  Stort tack till styrelsen som ordnat allt detta på ett proffsigt sätt. Känner mig peppad att få delge min lokalgrupp vår träff.
  Hoppas som Lena att vi får en sammanställning av våra gruppdiskussioner.
  Med vänlig hälsning Åsa

  Gilla

 6. Hej hopp

  Tack själv för att ni var med och gjorde kontaktpersonsträffen till den fina träff den blev. Det var roligt att träffa alla och spännande att höra om alla olika sätt att arbeta i lokalgrupperna.

  Jag ska skriva ihop en sammanfattning till er men jag behöver lite tid på mig då jag inte själv gjorde alla anteckningar, så jag måste vänta in dem. Sedan gör jag en sammanfattning som jag skickar er på mail.

  Vänliga hälsningar //Ann

  Gilla

 7. Hej på Er alla.
  Tack för senast alla Ni som var med och gjorde träffen möjlig och intressant.
  Efter ett par år som medlem i Täcklebo Broderiakademi har jag fått en inblick i vad vi är en del av. Nu ska jag försöka förmedla det till de där hemma och uppmuntra både oerfarna och erfarna brodöser om dess möjligheter.
  Helga Aiff

  Gilla

 8. Marianne, tack för att du frågar. Jo, det hittades till slut av personalen på hotellet som tagit hand om det åt mig. Phu, så skönt.

  Gilla

 9. Roligt och trevligt möte i Jönköping, instämmer med allt som sagts ovan. Tack till alla som arrangerat detta. Det roligaste var nog att träffa alla andra kontaktombud. Man kom faktiskt hem med, vad kan man säga, lite råg i ryggen.

  Gilla

 10. Tack för trevligt möte i Jönköping!
  Roligt att möta och lära känna så många spännande och vänliga människor som tillika är erfarna och kunniga brodöser. Jag fick många bra tips till mitt och min lokalgrupps arbete.
  Ses snart igen hoppas
  Barbro Li
  Stockholmsgruppen

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.