JKPG_STYRELSEMOTE_

I strålande solsken anlände vi Jönköping för årets andra styrelsemöte 24/4.

När vi rutinmässigt avhandlat mötets justerare, godkänt dagordningen så redovisade Britt-Marie den ekonomiska balansen för föreningen.

Adjungerad var Britt Lilja, valkommitténs sammankallande. Britt redogjorde för tankarna inför kommande årsmöte i Södertälje. Summa summarum är att den ledamot till styrelsen och en revisor skall vaskas fram från leden.

Södertäljegruppen som skall vara värd för årets kommande årsmöte, hade skickat in sina tankar runt budget för årsmötet som styrelse tillstyrkte så gruppen nu kan börja sätta sina planer i verket.

Ämnet årsmöte var uppe på agendan med ytterligare en punkt, för året 2016.

Där saknar vi någon/några grupper som kan ta hand om denna sammankomst. Så vi hoppas att någon grupp vill ta sig an att ordna med 2016 års årsmöte för oss brodöser.

Hanna rapporterade av om hemsidan, som flyter på bra. Bidrag kommer in för publicering. Tidningens redaktion har ju fått två nya medlemmar och det arbetas febrilt med kommande nummer som har temat inspiration! Spännande värre!

Men, mestadels av tiden togs upp av förberedelserna inför lördagen och söndagens kontaktpersonsträff. Men om det tror jag allt att ni kommer att få en separat redogörelse för. Men ”lyckat” är en underdrift….

Text: Kate Warell, sekreterare
Foto: Madelene Edlund

(på bild ser ni från höger till vänster: Britt Lilja (valberedningen / kontaktperson Staffanstorp), Ann Samuelsson (styrelseledamot / lokalgruppsansvarig), Britt-Marie Lövgren (kassör), Madelene Edlund (styrelseledamot / webredaktion), Hanna Andersson (styrelseledamot / web- & tidningsredaktion)

3 reaktioner till “Styrelsemöte i Jönköping #2 2015

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.