Broderiakademins medlemstidning - världens bästa broderitidning. Foto: Hanna Andersson

Våra duktiga skribenter i medlemstidning behöver förstärkning. Vi har haft oturen att redaktionen drabbats av sjukdom och annat som man inte kunnat styra över. Det frestar på arbetsbördan. Vi vet också att vår eminenta Hanna är på väg att lämna skrivandet och redaktionsarbetet för att eventuellt bara fortsätta med vår layout. Därför söker vi nu någon/några nya fasta skribenter. Kanske är det du? Vi kan inte veta vad du är intresserad av om du inte hör av dig till oss! Gillar du att skriva, eller fotografera, eller vara med och ordna upp arbetet? Här är din chans att kombinera allt detta och ta med dig dina kunskaper in i broderiets värld, och i förlängningen fylla vår medlemstidning.

Jag vet att det finns många ”där ute” som gillar att skriva och som är duktiga på det också. Nu har ni chansen att skriva om er roliga hobby! Du som vill veta mer om detta kan kontakta redaktionen [at] broderiakademin.nu eller någon av oss i styrelsen. Även du inte vill vara med i redaktionen kan du väl höra av dig till redaktionen, om du vill skriva ”ibland” på frilansbasis? Bidra när andan faller på? Hjälpa redaktionen med idéer och uppslag? Eller om du vet någon i din lokalgrupp som gärna skriver, tipsa oss om deras namn så får vi lite idéer kring var vi ska börja leta.

Vi ber om din hjälp! Vi vill ju fortsätta att erbjuda en innehållsrik och fin medlemstidning med sådant som just vi vill läsa.

Hör av er!

Septemberhälsningar från oss alla i Styrelsen
/Barbro Li
Ordförande i Täcklebo Broderiakademi

Foto: Hanna Andersson

PS: Deadline för artiklar/tips till nästa nummer är 15 oktober, men hör gärna av dig direkt eftersom Sophie & Hanna redan börjat planera innehållet till nästa nummer. Första redaktionsmötet för tidning nr 1-2 2017 blir under årsmötet i Umeå.

PS 2: Ni som inte kunde se den blå väskan på paddor och telefoner kan nu göra ett nytt besök – nu ska det fungera!

Trevlig helg!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.