styrelsemote_varnamo_2016

Styrelsen träffade 30 september – 1 oktober i Värnamo.

Denna vackra höstdag samlades styrelsen i Tånnö slöjdkyrka som Ann Samuelsson inrett med vackra broderier och olika slöjdsaker. Med sin känsla för estetik och handens arbete var det en fröjd att sitta vid styrelsebordet och arbeta med frågor som för verksamheten framåt förhoppningsvis!

Kassören började med att redogöra för det ekonomiska läget som är gott. Lokalgrupperna fortsätter att öka och vi är nu 52 lokalgrupper runt om i landet. Styrelsen var överens om att se över medlemsregistret för att kunna få en bättre överblick och för att ge en god service till medlemmarna. Viktigt att bland annat utskick skall fungera. Diverse administrativa uppgifter diskuterades.

Vid årsmötet i Umeå i mars 2017 kommer styrelsen att göra en framställan om att få börja dela ut ett ”medlemsstipendium” för att premiera, uppmuntra och stimulera alla brodöser till fortsatt utveckling inom fritt broderi. Vi arbetade vidare med planeringen för kontaktpersonsträffen i september 2017 som kommer att vara förlagd till Vandalorum, Värnamo.

Text och bild: Lena Lomander

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.