valkomna_Till Umea

Januari lider mot sitt slut och årsmöteshelgen närmar sig och Umeå väntar er. Årsmöte och konferens går av stapeln i Umeå Folkets hus, lokal: Studion och vi hoppas att ni är många som vill komma. Vi vill påminna om att anmäla er till årsmötet – och inte bara betala in årsmötes- & konferenskostnad. Skicka anmälan via post eller e-post enligt instruktion på anmälningsblanketten, senast den 10 februari.

umea_hus_

Vi erbjuder också ett tilläggsprogram på fredagen och söndagen för er som kommer tidigare och stannar lite längre – en visning på fredagen av utställningen ”Den hemliga konsten – bilder från skissböcker och lådor” i Umeå konsthall samt en visning av Softlab på Sliperiet. Till visningen på Sliperiet finns endast 20 platser och kräver föranmälan och ännu finns några platser kvar. Så vill ni vara med på det kom ihåg att anmäla er. Information finns på bladet med årsmötesprogrammet. På söndagen erbjuds en visning av Västerbottens Museums textilsamling.

bysthallare

Kom ihåg att om du vill vara med i guldnålstävlingen, tema: bytshållare, skall ditt bidrag vara tredimensionellt, gå ner i en av postens förfrankerade lådor (maxmått 30 x 20 x 10) och kan skickas först den 1 februari 2017 (och senast den 28 februari!). Se fullständig information på anmälningsblanketten som kom med tidningen.

Ta med nålar, en broderisax och några trådar och gör gärna en namnskylt att ta med också.

Vi ses i Umeå,
önskar
lokalgruppen i Umeå
gnm Madelene Edlund

Ps. glöm inte att betala medlemsavgiften för 2017 också 🙂

En reaktion till “Årsmöte 2017 | Snart ses vi i Umeå

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.