Broderiakademin är en ideell förening som värnar om det fria broderiet. Alla med ett brinnande intresse för broderi är välkomna som medlemmar.

Årsavgiften är 300 kronor. För dig som är under 25 år kostar medlemskapet 100 kronor per år. Du blir medlem genom att sätta in pengar på vårt plusgiro. Glöm inte att ange namn och din hemadress när du sätter in pengar så vi vet vem pengarna kommer ifrån. Vill vill gärna ha även din privata e-postadress, så att vi lättare kan kommunicera med dig.

Brodera brodera brodera. Foto: Hanna Andersson, 2011

Medlemsåret börjar 1 januari

Tidigare har verksamhetsåret och medlemsåret sträckt sig från 1 september till 31 augusti, men efter årsmötet 2015 har det skett förändringar och vi arbetar nu efter kalenderår. I inbjudan till årsmötet får alla nuvarande medlemmar en påminnelse om att betala in medlemsavgiften den 1 januari 2017. Ingen avi skickas ut numera.

Alla som blir medlemmar från september 2015 blir medlemmar till och med december 2016. Medlemsåret kommer alltså att bli 16 månader långt eftersom vi byter till kalenderår för medlemsskapet. Varmt välkommen som medlem!

Så här gör du för att bli medlem

Sätt in 300:-/år på plusgiro 832 26 77-9

Ange för- och efternamn, postadress och eventuell e-postadress. När avgiften kommit in får du ett välkomstbrev. Har du inte fått välkomstbrevet inom tre veckor kontakta vår medlemsansvarige.

Meddela oss gärna dina uppgifter även via detta formulär som går direkt till ansvarig för medlemsregistret. Ange när du gjort din första inbetalning till oss. Tack på förhand.

Betalning från utlandet: IBAN: SE29 9500 0099 6026 8322 6779, BIC: NDEASESS

Vad du får som medlem

Som medlem  får du två gånger om året  Broderiakademis tidskrift och inbjudan till årsmötet, som ofta infattar både föreläsningar och workshops. I de olika lokalgrupperna har man också träffar och aktiviteter. Önskar du delta där hör du av dig till den lokalgruppsansvariga där du bor, eller drar igång en ny grupp om det inte finns någon på din ort.

Du kan även prenumerera på inlägg från hemsidan via e-post, klicka här för att anmäla dig till den tjänsten.

Sammanfattningsvis:

  • Broderiakademins medlemstidning 2 gånger per år.
  • Inbjudan att vara med i tävlingen Guldnålen varje år.
  • Möjlighet att starta eller ingå i en lokalgrupp på din ort.

Välkommen Du också!