Gunvor Wäreborn
Gunvor Wäreborn

Fritt broderi handlar om hur nål, tråd och frihet möts och blir något nytt och fantastiskt. Här kan du se några av de många verk som skapats av Broderiakademins medlemmar under senare år.

Detta galleri uppdateras inte längre, men du hittar alltid de senaste bilderna i galleriet länkat i menyn ovan.

Klicka gärna på varje broderi för att läsa detaljer om det och kanske även lämna en kommentar till brodösen under bilden, vilket alltid är uppskattat. Du fyller i ditt namn och din e-postadress för att lämna en kommentar, men bara ditt namn publiceras på sidan.

Som medlem är du varmt välkomna att skicka in dina bilder till Broderiakademins galleri.

Fritt broderi

Tidigare broderier

Tidigare galleribilder finns här.

8 reaktioner till “Galleri Fritt Broderi

  1. Härliga underbara broderier. Man får inspiration när man tittar här på hemsidan. Att träffas, mötas, inspireras och lära mer om hur skönt det är att brodera och skapa något nytt. Att förnya sej och finna andra uttrycksätt för sin skapar- och berättarglädje, att ha möjlighet att träffa erfarna textilskapare via kurser och sammankomster, så att man kommer vidare.
    Det är det fina med BRAK.

    Annette Källström Buckley

    Gilla

  2. Vilket fint broderi jag gillar ängen med alla färger. Motivet är nått att njuta av /i. jag känner nästan lukten…. grattis

    Gilla

  3. Vilka underbara broderier. Vill ha alla. Tänk vad många duktiga brodöser det finns. Ha en fortsatt skön sommar med många nya broderier. Stor kram till er alla

    Gilla

  4. Vilka fantastiska broderier! Jag blir väldigt inspirerad till att försöka skapa egna storverk 🙂

    Gilla

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.