Foto: Edmond Audran

Välkomna alla medlemmar till årsmötet 2024 i Eskilstuna! Nu finns möteshandlingar tillgängliga längre ner på sidan. I senaste numret av medlemstidningen (nr3-4 2023) finns all information om årsmötesdagarna 19-21 april. Anmälningsblanketten, program mm är inblandat i tidningen. Det saknades tyvärr ett papper kring information om resa och boende i Eskilstuna. Förslag på hotell och vilka som erbjuder rabatt med rabattkod finns i informationen nedan.

Arrangörerna i Eskilstuna, Tunatrådarna och Fritrådarna informerar även om olika aktiviteter som sker i centrala Eskilstuna samt på Konstmuseet under årsmöteshelgen. Dokumentet innehåller också en karta, tips på parkering och annat matnyttigt inför ert besök.

Årsmöteshandlingar 2024 – nedan hittar ni förslag till dagordning, en inkommen motion med styrelsens svar, verksamhetsberättelse 2023 och verksamhetsplan för 2024.

Observera att de medlemmar som önskar se Årsredovisningen för 2023, revisionsberättelsen, valberedningens förslag samt budgetförslaget för 2024 skickar ett mail till bhemsidan@gmail.com så kommer de handlingarna med vändande mail.

Påminner er som missat medlemsavgiften för 2024 att betala den. Och så hoppas vi i styrelsen och de två arrangerande lokalgrupperna i Eskilstuna att så många som möjligt kommer och umgås med oss den helgen.